Kategorie

Newsletter

Zapisz się do newslettera i dowiedz się pierwszy o konkursach i promocjach!

    Podaj nam swój adres email aby otrzymywać informację o atrakcyjnych promocjach i nowościach. Szanujemy Twoją prywatność - nie udostepniamy nikomu Twojego adresu email. Gwarantujemy, że nie rozsyłamy SPAMU - otrzymasz od nas nie więcej niż 2 wiadomości na miesiąc

Ostatni komentarz

Na wstępie uwaga, wiedziałem co kupuję wiec pewne wady tego noża są dla mnie cechami. Np waga to ponad 222g (w opisie wkradł się mały...

Michał Jabłoński
Nóż motylkowy Schrade USA D2 Manilla Folder SCMF

MARTINEZ ALBAINOX Nóż składany Albainox 19334 Karambit Carambit

MARTINEZ ALBAINOX

908-033.

Stan: Dostępny (24h)

Albainox 19334 to składany karambit hiszpańskiego producenta. Ostrze o długości 80mm zostało wykonane ze stali nierdzewnej i jest częściowo ząbkowane. Otwarcie głowni następuje przy użyciu kołka obok którego znajduję się przecinak do linek / pasów. Ergonomiczna rękojeść z aluminium oraz... Więcej informacji
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:

70,00 zł

netto: 56,91 zł


Dodaj do koszyka

Albainox 19334 to składany karambit hiszpańskiego producenta.

Ostrze o długości 80mm zostało wykonane ze stali nierdzewnej i jest częściowo ząbkowane. Otwarcie głowni następuje przy użyciu kołka obok którego znajduję się przecinak do linek / pasów.

Ergonomiczna rękojeść z aluminium oraz rozkładane kółko na palec pozwala na pewny i wygodny chwyt.

Z tyłu rękojeści znajduję się klips pozwalający na dyskretne przenoszenia noża za paskiem lub wpięty o krawędź kieszeni spodni.

Dane techniczne:
Długość całkowita: pow. 200 mm
Długość ostrza: 80 mm
Grubość ostrza: ok 3 mm
Stal: Stal nierdzewna
Blokada: Liner Lock
Rękojeść: aluminium
Otwieranie: obustronny kołek
Producent: Martinez Albainox 
Gwarancja: 12 miesięcy

  • Stan - Nowe
  • Gwarancja - 12 miesięcy

Napisz swoją recenzję

Nóż składany Albainox 19334 Karambit Carambit

Nóż składany Albainox 19334 Karambit Carambit
Napisz swoją recenzję

30 - liczba produktów w tej samej kategorii: