Kategorie

Newsletter

Zapisz się do newslettera i dowiedz się pierwszy o konkursach i promocjach!

    Podaj nam swój adres email aby otrzymywać informację o atrakcyjnych promocjach i nowościach. Szanujemy Twoją prywatność - nie udostepniamy nikomu Twojego adresu email. Gwarantujemy, że nie rozsyłamy SPAMU - otrzymasz od nas nie więcej niż 2 wiadomości na miesiąc

Aktualności

Ostatni komentarz

Czekam bo są dobre

Kazimierz Hajduś
Śrut diabolo H&N Rabbit Magnum II Power 5,5 mm 200 szt.

Inni Wołowina suszona Jack Link's Biltong klasyczna 70 g

Inni

533-007

4251097407203

Suszona wołowina Jack Link's to naszym zdaniem jedna z najlepszych mięsnych przekąsek na rynku. Lekko wilgotna, doskonale doprawiona - po prostu smaczna! Wołowina suszona Jack Link's Biltong 70 g to przepyszna, wysokobiałkowa przekąska, która zapewnia dużą dawkę energii i wspaniałe doznania... Więcej informacji

netto: 19,04 zł

19,99 zł


Dodaj do koszyka

Suszona wołowina Jack Link's to naszym zdaniem jedna z najlepszych mięsnych przekąsek na rynku. Lekko wilgotna, doskonale doprawiona - po prostu smaczna!

Wołowina suszona Jack Link's Biltong 70 g to przepyszna, wysokobiałkowa przekąska, która zapewnia dużą dawkę energii i wspaniałe doznania smakowe. Smak suszonej wołowiny Bitlong przeniesie Cię do serca Afryki Południowej.

Smak i zapach Czarnego Lądu

Wołowina Jack Link's Biltong w odróżnieniu od klasycznej wołowiny Beef Jerky wykonywana odmienną metodą, której sekret stanowi autorska marynata Biltong o południowoafrykańskim smaku.

Jack Link's stosuje wyłącznie chude partie wołowiny najwyższej jakości. Następnie mięso przyprawia się według tajnej rodzinny receptury, kroi na cienkie pasy i poddaje wolnemu suszeniu, w tradycyjny południowoafrykański sposób.

Mięso nie podlega wędzeniu, aby nadać mu niepowtarzalnego aromatu, mięso marynuje się w zalewie z octu spirytusowego.

Proces marynowanie i długotrwałego suszenia dostarczają nowych wrażeń smakowych i nadają wyjątkowej konsystencji, co powoduje, że w każdym kęsie wołowiny wyczuwa się gorący wiatr i aromat afrykańskiego lądu.

Producent nie stosuje glutaminianu sodu, azotanów i azotynów.

Pożywna, zdrowa i przepyszna

Wołowina suszona Jack Link's Biltong jest niezwykle pożywna, bogata w biało (aż 53 g/ 100 g), żelazo i zawiera jedynie 5% tłuszczu. Wynika to z prostego faktu, aby wyprodukować 100 g znakomitej wołowiny suszonej Jack Link's wykorzystuje blisko 250 g najwyższej jakości chudej wołowiny.

Wołowina Biltong firmy Jack Link’s to zdrowa przekąska pomiędzy posiłkami, pożywny posiłek dla osób aktywnie spędzających czas na świeży powietrzu, a także smaczna przystawka do ulubionej whisky lub piwa.

Po suszoną wołowinę chętnie sięgają zawodowi kierowcy oraz osoby na diecie redukcyjnej. Suszona wołowina nie wymaga przechowywania w lodówce, ma długi termin ważności, jest lekka i zajmuje niewiele miejsca.

Potężny zastrzyk białka zapewnia siłę i energię niezbędną do realizacji kolejnych wyzwań i przygód. Porcjowane kawałki wołowiny, można łatwo i wygodnie przenosić, dzięki czemu w chwili słabości i zwątpienia możemy wspomóc nasz organizm pysznym i aromatycznym kęsem pysznej wołowiny.

Cechy wołowiny Jack Link's Biltong:

  • 100 g suszonej wołowiny powstaje z 250 g chudej wołowiny gatunku premium,
  • wykonywana z wykorzystaniem autorskiej marynaty Biltong,
  • bogata w białko i żelazo,
  • niska zawartość tłuszczu,
  • łatwa do spakowania,
  • idealna przekąska na szlak, siłownię, wycieczkę lub do pracy.

DANE TECHNICZNE:

Skład
cebula ,
kukurydza 4% ,
mięso wołowe ,
ocet ,
cukier ,
sól ,
przyprawy naturalne
Typ opakowania
opakowanie typu doypack z struną na krótszej krawędzi
Typ żywności
przekąska
Masa netto [g]
70
Białko [g]
53
Tłuszcze [g]
5
Wartość energetyczna / Kalorie [kcal]
268
Węglowodany [g]
3,1
EAN
4251097407203
Symbol dostawcy
10000026998

Napisz swoją recenzję

Wołowina suszona Jack Link's Biltong klasyczna 70 g

Wołowina suszona Jack Link's Biltong klasyczna 70 g
Napisz swoją recenzję

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

30 - liczba produktów w tej samej kategorii: