Kategorie

Newsletter

Zapisz się do newslettera i dowiedz się pierwszy o konkursach i promocjach!

    Podaj nam swój adres email aby otrzymywać informację o atrakcyjnych promocjach i nowościach. Szanujemy Twoją prywatność - nie udostepniamy nikomu Twojego adresu email. Gwarantujemy, że nie rozsyłamy SPAMU - otrzymasz od nas nie więcej niż 2 wiadomości na miesiąc

Ostatni komentarz

Na wstępie uwaga, wiedziałem co kupuję wiec pewne wady tego noża są dla mnie cechami. Np waga to ponad 222g (w opisie wkradł się mały...

Michał Jabłoński
Nóż motylkowy Schrade USA D2 Manilla Folder SCMF

Master Cutlery Nóż Master Cutlery Push Dagger 5,47 Stonewashed ETUI

Master Cutlery

909-629.

Stan: Niedostępny

Lekki nóż typu push dagger z obustronnym ostrzem gładkim. Głownia o profilu dagger (sztylet) wykonana została z wytrzymałej stali nierdzewnej. Dla ochrony przed korozją jest pokryte czarną powłoką w wykończeniu Stonewashed. Chwyt typu "T" czyli z prostopadłą rękojeścią w stosunku do ostrza,... Więcej informacji
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:

59,99 zł

netto: 48,77 zł


Brak


Powiadom mnie kiedy będzie dostępny

Lekki nóż typu push dagger z obustronnym ostrzem gładkim. Głownia o profilu dagger (sztylet) wykonana została z wytrzymałej stali nierdzewnej. Dla ochrony przed korozją jest pokryte czarną powłoką w wykończeniu Stonewashed.

Chwyt typu "T" czyli z prostopadłą rękojeścią w stosunku do ostrza, pokryty został tworzywem ABS o głębokim, antypoślizgowym fakturowaniu. Kształt rękojeści uniemożliwia ześlizgnięcie się dłoni podczas pchnięć.

W zestawie dołączona została nylonowa kabura mocowana do pasa.

Dane techniczne
Długość głowni: 94 mm
Grubość głowni: 5 mm
Stal: nierdzewna
Rękojeść: tworzywo ABS
Długość całkowita: 138 mm
Waga: 84 g
Producent: Master Cutlery, PRC

Napisz swoją recenzję

Nóż Master Cutlery Push Dagger 5,47 Stonewashed ETUI

Nóż Master Cutlery Push Dagger 5,47 Stonewashed ETUI
Napisz swoją recenzję

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

30 - liczba produktów w tej samej kategorii: